Termékeink:

Kép Leírás Ár

Egyszivattyús vezérlő egység, ami kiváló kútakban elhelyezett szivattyúk, öntöző szivattyúk vagy más egy szivattyút igénylő vezérlések kialakítására. A készülék képes figyelni és hibát generálni kis és nagy áramfelvételre, földzárlatra, fázis asszimetriára, behatolásra. 4 db úszó és vagy analóg szonda jele alapján is vezérelhet. Engedélyezhető rajta túlfutás, a hosszú üzemidő vagy a sokszori kapcsolási szám figyelés. Az eszköz fel lett készítve külső egységgel való kommunikációra.

A készülék aktuális áráért érdeklődjön cégünknél!

Kétszivattyús vezérlő egység, ami kiváló kútakban elhelyezett szivattyúk, öntöző szivattyúk vagy más egy szivattyút igénylő vezérlések kialakítására. A készülék képes figyelni és hibát generálni kis és nagy áramfelvételre, földzárlatra, fázis asszimetriára, behatolásra. 4 db úszó és vagy analóg szonda jele alapján is vezérelhet. Engedélyezhető rajta túlfutás, a hosszú üzemidő vagy a sokszori kapcsolási szám figyelés.
A kétszivattyús készüléket egyidejű, váltott üzemű vezérlésre is paraméterezhetjük. Az eszköz fel lett készítve külső egységgel való kommunikációra.

A készülék aktuális áráért érdeklődjön cégünknél!